Handelsbetingelser

Generelt

Northguard ApS
Bondovej 14
5250 Odense SV
TLF: 70202240
CVR: 40014063

Northguard ApS (herefter ”Northguard”) stiller en licens til rådighed på www.northguard.com.

Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Northguard. Det er vigtigt, at du læser og forstår de følgende vilkår og betingelser inden brug af Northguards tjenester og produkter. Ved brug af Northguards produkter og tjenester acceptere du at være bundet af disse vilkår og betingelser i deres helhed.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Northguard og én fysisk person (herefter “brugeren”) vedrørende tjenesten. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Northguard vedrørende tjenesten.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem brugeren og Northguard.
For at få adgang til tjenesten, skal brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

 

Ydelsens omfang

Tjenesten giver brugeren adgang til Northguards tjenester bestemt ved bestilling.

 

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på portalen.

 

Produkter og tjenester

Under installationen af pågældende produkter kan produktet tillade sig at afinstallere eller deaktivere andre sikkerheds-programmer eller funktioner, hvis disse produkter er modstridende Northguards produkt.


Ved køb af support hos Northguard kan Northguard ikke garantere at opfylde alle brugerens krav under en eventuel reparation eller hjælpesession med Northguards teknikere. Fysiske skader og/eller manglende licenser fra brugerens side kan Northguard ikke holdes til ansvar for.

Som firma eller erhvervsdrivende, er det essentielt at vælge erhvervs pakkerne. Har Northguard mistanke om at de private løsninger bliver brugt som erhvervs løsningerne, kan Northguard annullere den pågældende aftale

 

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “login oplysninger”).
Brugerens login oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.


Brugeren skal opbevare login oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af brugerens login oplysninger, skal brugeren omgående underrette Northguard samt ændre sit password.

 

Betaling

Northguard modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, ViaBill, Visa Electron.


Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)
Northguard benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder brugerens data er sikre og ikke kan læses af udefrakommende.
Northguards egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Betaling med ViaBill

Ved køb med ViaBill vil brugeren først modtage sine varer. Herefter skal brugeren betale sin månedsydelse den 20. i hver måned.
Hvis brugeren fortryder sit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
ViaBill finansierer køb for op til 10.000 kr.
Beløb over 5.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.
Har brugeren allerede en Viabill konto, koster det op til 99kr. i gebyr hver måned.
Læs mere på: www.viabill.dk

Forsendelse af fysiske varer

Northguard modtager kun pakker direkte til kontoret.
Northguard ApS
Bondovej 14
5250 Odense SV

Northguard leverer kun fysiske varer inden for Danmarks grænser og der kan være begrænsninger ved levering til ikke-brofaste øer.

 

Fragt

Northguard levere varen på den oplyste adresse, eller en postboks nær dig.
Northguard levere kun pakker inden for Danmarks grænser. Der kan opstå længere leveringstid under særlige vilkår til for eksempel ikke-brofaste øer.
Leveringstiden ligger normalt på 1-2 dage af vores fysiske produkter. Licenser vil leveringen ske samme dag elektronisk.

 

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.
Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret.
Eventuelle returneringsomkostninger afholder brugeren selv og det er brugeren, der hæfter, hvis der opstår en skade under returtransporten.
Ønske om fortrydelse skal meddeles Northguard senest 14 efter leveringen og være Northguard i hænde seneste 14 dage efter Northguard er informeret om brugerens brug af fortrydelsesretten.
Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives på mail info@northguard.com eller 70202240. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på brugerens ønske om brugen af fortrydelsesret.

Visse aftaler kan ikke fortrydes. Northguard vil informere brugeren hvis produktet eller tjenesten ikke har fortrydelsesret inden for Northguards forretningspolitik og dansk lovgivning. Northguard har ved disse tjenester og produkter valgt at brugeren selv skal give samtykke til disse vilkår.
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

  • Aftaler om specifikke hastende reperations- eller vedligeholdelsesarbejde for brugeren, som brugeren udtrykkeligt har bedt om.
  • Levering af digitalt indhold såsom videofiler, spil, apps, og computersoftware som brugeren enten selv har brudt plomberingen på, eller ved hjælp fra andre med brugerens samtykke, herunder teknikere fra Northguard.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

 

Varens stand, når den sendes retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at brugeren har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan brugeren kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet brugeren kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at brugeren kun kan få fragtomkostningerne tilbage.
Northguard anbefaler, at brugeren sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis brugeren fortryder sit køb, kan brugeren få sine penge tilbage. Dette gælder dog ikke alle tilfælde (læs Ingen fortrydelsesret). Hvis varen er værdiforringet, fratrækker Northguard det beløb, brugeren hæfter for.
Northguard refunderer alle betalinger modtaget fra brugeren, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor brugeren har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som Northguard tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor Northguard har modtaget brugerens besked om, at brugeren vil fortryde aftalen.
Northguard tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som brugeren benyttede ved købet, medmindre der er aftalt andet.
Northguard kan tilbageholde betalingen indtil Northguard har modtaget varen, med mindre brugeren sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Northguard ApS
Bondovej 14
5250 Odense SV
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Northguard ApS
Bondovej 14
5250 Odense SV
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet

 

Kunde- & Privatlivspolitik

Northguard videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke brugerens personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i Northguards kundekartotek. Brugeren kan til enhver tid få slettet sine oplysninger.
For at brugeren kan indgå aftale med Northguard, har Northguard brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse


Northguard foretager registreringen af brugerens personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til brugeren.

Personoplysningerne registreres hos Northguard og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via Northguards hjemmeside, sikrer Northguard, at det altid sker ved afgivelse af brugerens udtrykkelige samtykke, således at brugeren er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Northguard samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på Northguards vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Northguard samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give brugerens oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Direktøren og de ansatte for Northguard har adgang til de oplysninger, der registreres om brugeren, dog ikke betalingsoplysninger.

Den dataansvarlige i Northguard er: Northguard ApS
Northguard opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Northguard har brugeren altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Brugeren har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om brugeren. Disse rettigheder har brugeren efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@northguard.com.

 

Cookies

På www.northguard.com anvendes cookies med det formål at optimere hjemmesiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, se vejledningen på Webshop Cookies og Privatlivspolitik.

 

Log-statistik

Northguard bruger en log-statistik på https://northguard.com/, hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende Northguard har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere Northguards hjemmeside.

 

Licensbetingelser

Windows Licensebetingelser

macOS Licensbetingerlser

Mobile(Android & iPhone) Licensebetingelser

 

Klagemuligheder

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice på info@northguard.com eller 70202240. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standard fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Northguard ApS
Bondovej 14
5250 Odense
Tlf: 70202240
E-mail: info@northguard.com

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/ydelser:

_______________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________     Modtaget den:________________________

Forbrugerens navn: _______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _______________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _____________________________      Dato: _____________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Hansdelbetingelserne er senest opdateret d. 31/10/2019

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her