Om os

Din 0nline sikkerhed
Erfarne supportere
Tryghedsgaranti
100% dansk

Vi er en 100% dansk virksomhed, med danske værktøjer og programmer. Det betyder at din service og beskyttelse vil foregå på et sprog du kan forstå.

Kundeservice minded

For os betyder god kundeservice alt. Vi vil gøre vores bedste for at du får den rette hjælp af de rette personer. Kontakt os gerne hvis du har det mindste på hjertet.

Alle aldre

Vi servicere danskere i alle aldersgrupper. Om det er børnenes computerspil, eller bedsteforældrenes email, så hjælper vi gerne hvis der opstår problemer.

Vores vision

Vores vision er at hjælpe den danske befolkning med deres sikkerhed og beskyttelse af deres personlige data, når de begår sig på nettet. Teknologiens verden rykker sig i store skridt, som desværre rigtig mange personer ikke kan, eller vil, følge med i. Derfor er det vores mål og pligt at hjælpe folk på rette vej, og få danskerne til at indse at deres personlige data ikke skal florere frit rundt blandt folk på nettet.

Vores team

Northguard er bygget op af et hold mennesker med flere års erfaring inden for hjælp og sikkerhed til alle de forskellige behov der kan være. Vi har et hold supportere der sidder klar til at tage telefonen, som hver især kan hjælpe med forskellige problemer.

Sidder du med spørgsmål til din egen sikkerhed, eller har du brug for hjælp til din computer? Så giv os et kald, og lad os hjælpe dig godt på vej.

OK

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her