northguard-product

Computer-optimering

DKK799

  • Hurtigere opstart
  • Optimering af system- og programfiler
  • Sikkerhedstjek og rens af virus
  • Optimering af diverse systemer og programmer
  • Vejledning og svar på spørgsmål

Ved en optimering af dit system får du en af vores dygtige teknikere til at gennemgå din sikkerhed og sætte systemet ordentligt op. Få din computer til at starte hurtigere op, køre bedre, og være mere sikker.
Optimeringen tager typisk én til to timer og foregår via fjernsupport. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Hjælp

Gennemgå

Optimering

Gennemgang

Vi gennemgår din computer for ubrugelige filer, virus, tredjepartsprogrammer mm.

Rens

Rensningen tager mellem 1-2 timer, og foregår via fjernsupport.

Optimeret

Behag dig selv med en forbedret, hurtigere, og mere sikker computer.

Forlæng levetiden

En ældre bil skal til syn ca. hvert andet år. Burde en computer ikke også det?

Ligesom et syn af din bil skal sikre dig imod uheld, ved at sikre sig alt er som det skal være, så kan vi give din computer en syn, for at sikre os du også er sikker og kører som den skal.

Generaliseringen for en computers levetid ligger mellem 3 og 5 år, før den skal udskiftes. Dette har selvfølgelig en række faktorer der spiller ind over, lige fra computerens kvalitet, anvendelsesformål, pleje, og plads til opgraderinger.

Vi kan hjælpe dig med at forlænge levetiden på din computer, ved at give den en manuel gennemgang for uanvendelig filer, programmer, virus, og generel optimering af dit system. Vi vil gøre vores bedste for at få den til at køre som da du fik den – uden at fjerne dine nuværende dokumenter, programmer, billeder, som du har lagt ind i tidens løb.

Rådgivning

Har du spørgsmål til din computer eller din sikkerhed er du altid velkommen til at spørge vores erfarne teknikere. Kan vores tekniker du snakker med ikke svare på dit spørgsmål, har vi et arsenal af 14 andre kloge hoveder der sikkert kan finde svaret.

Under optimeringen vil vi naturligvis give dig gode råd til hvordan du kan pleje og beskytte din computer, så du ikke igen skal stå med en forringet brugeroplevelse.

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her