northguard-product

Sikkerhedspakken

  • Ultimativ beskyttelse – Forsvare mod vira, ransomware, og meget mere
  • Beskyttelse af dine personlige oplysninger
  • Computerens ydeevne bliver ikke påvirket af antivirus programmet
  • 2-vejs Firewall
  • Automatisk blokering af al onlineregistrering af oplysninger, under brug af netbank og handel på nettet
  • Prisvindende sikkerhed
  • Alt er enkelt og på dansk

Sikkerhedspakken er perfekt til dig, der bruger computeren til at færdes på nettet. Få beskyttet din maskine og dig selv med denne løsning. Antivirus-programmet kører automatisk når det er installeret, og det hele står på dansk. Få eventuelt os til at hjælpe med at installere det for dig.

Ryd

Antivirus i verdensklasse

Med vores sikkerhedspakke får du den ultimative beskyttelse. Sikkerhedsprogrammet sikrer din computer med flere lags beskyttelse, og beskytter dig og dine personlige data imod udefrakommende – helt automatisk. Vores sikkerhed beskytter proaktivt hele dit netværk og alle tilsluttede enheder hele døgnet rundt.

Bestil

Bestil din sikkerhed enten her på siden, eller ved at kontakte os på tlf.

Beskyt

Installer beskyttelsen via den email vi sender til dig, med links og licensnøgler. Eller få vores hjælp.

Bliv fri

Bliv fri for skrupler omkring din sikkerhed, når du færdes på nettet.

Danskernes sikkerhed

Vidste du at cirka hver tredje dansker har på den ene eller anden måde oplevet misbrug, kriminalitet, eller ubudne gæster i deres computere eller smartphones?

Danmark er et af de mest udsatte lande for IT kriminalitet, da de kriminelle har stort fokus på os. Vi bruger internettet som aldrig før, og det ved hackerne.
Vi danskere er desværre bare meget dårlige til at beskytte os selv, og tager ofte ikke advarslerne seriøst.

Digitaliseringsstyrelsen og sikkerhedsorganisationen DKCer har lavet 15 anbefalinger der skal hjælpe dig med at øge din IT-sikkerhed.

Lad os hjælpe dig med det vigtigste, og få et ordentligt antivirus med firewall ned som kan beskytte dig og din familie.

Med denne sikkerhed bliver du garderet imod næsten alt. Vores pakke indeholder: Antivirus, Antiphishing, Anti-Malware, Anti-Ransomware, Databaseopdatering, Adfærdsprogram, Sikker browsing, Sårbarhedsscanner, Game Booster, Firewall, Forældre kontrol, Cloud-integreret sikkerhedskopiering, PC-optimeringsværktøj, Hjemmenetværksscanner, og Identitesbeskyttelse.

Bliv tryg ved din færden på nettet.

Windows Vista, 7, 8, 10
Mac OS X 10.11 eller nyere
Android-enheder 4.0 eller nyere

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her