northguard-product

Small business support

  • Ubegrænset hjælp, via fjernstyring af din computer
  • Kontakt os døgnet rundt via mail, chat, eller telefonen
  • Svarer normalt altid inden for 24 timer
  • Få hjælp til alle dine problemer
  • Vejledning og svar på spørgsmål

Med vores support slipper dig og din virksomhed for at sidde med alle dine tekniske spørgsmål og problemer helt alene. Med denne løsning kan man ringe til vores teknikere ubegrænset i vores åbningstider. Har du problemer med printeren, vil dine dokumenter ikke gemmes, eller har du et helt andet teknisk problem eller spørgsmål? Kontakt os, så fikser vi dine problemstillinger.

Ryd

Support til erhvervsdrivende

Få ubegrænset support til dig og din virksomhed. Med denne løsning kan du ringe ubegrænset i vores åbningstider og få hjælp til alle de problemer du sidder og har med din computer.

Hjælp

Få ubegrænset hjælp med dine computere alle hverdage. Der er ingen problemer vi ikke vil gøre vores ypperste for at få fikse for dig og din virksomhed.

Kontakt

Kom i kontakt med Northguard og vores supportere alle hverdage mellem 10:00 – 18:00.

Kundetilfredshed

Vi går ekstremt højt op i kundetilfredshed. Har du haft en god eller dårlig oplevelse med os, ønsker vi at du giver os en tilbagemelding.

Professionel support

Vi giver professionel og hurtig support til små og mellemstore virksomheder. De fleste har en begrænset viden omkring computerens indre og ydre, som til hverdag kan skabe små og store problemer. Så lad os være din IT nørd, så du ikke sidder med det helt alene.

Her hos Northguard gør vi alt for at tilfredsstille vores kunders behov. Om du har et spørgsmål, en lille irritation, eller et stort problem på din computer, så hjælper vi gerne med et smil.

Outsource dine problemer

Hvis ens bil går i stykker, ens håndvask drypper, eller ens strøm går ud, så er det de færreste som kan reparere det hele selv. Her ringer man til den rette der kan fikse problemerne. Vi er de rette til at hjælpe med computerproblemer.

Rigtig mange private og erhvervsdrivende sidder alene med computerproblemerne, eller vælger at skifte computeren ud fordi den er blevet langsom. Spar penge og tid ved at lade os kigge på dine enheder regelmæssigt, og kontakt os med det samme hvis der er nedbrud.

Windows Vista, 7, 8, 10
Mac OS X 10.11 eller nyere
Android-enheder 4.0 eller nyere

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her