northguard-product

Small business total security

  • Ultimativ beskyttelse – Forsvare mod vira, ransomware, og meget mere
  • Beskyttelse af dine personlige oplysninger
  • Computerens ydeevne bliver ikke påvirket af antivirus programmet
  • 2-vejs Firewall
  • Automatisk blokering af al onlineregistrering af oplysninger, under brug af netbank og handel på nettet
  • Prisvindende sikkerhed
  • En af markeds bedste password protectors
  • Alt er enkelt og på dansk

Sikkerhedspakken er perfekt til dig, der bruger computeren til at færdes på nettet. Få beskyttet din maskine og dig selv med denne løsning. Antivirus-programmet kører automatisk når det er installeret, og det hele står på dansk. Få samtidig en password protector der sikkert og krypteret holder styr på alle dine kodeord på nettet.

Ryd

Sikkerhed til erhvervsdrivende

Med denne løsning får jeres virksomhed en sammenkobling af vores sikkerhedspakke og vores password protector. Dette sikre at dig og din virksomheds data vil forblive sikret fuldstændigt.

Hjælp

Få ubegrænset hjælp med dine computere alle hverdage. Der er ingen problemer vi ikke vil gøre vores ypperste for at få styr på for dig.

Sikkerhed

Gå ikke på kompromis med din sikkerhed. Få den ultimative sikkerhed til dig og din personlige data.

Tryghed

Føl dig 100% tryg under Northguards vinger, med fuld sikkerhed og kompetente teknikere i ryggen.

Antivirus

Få beskyttelse på dine erhvervsenheder, og sikre dig og din virksomheds enheder.
Her får du den fulde beskyttelse så virksomheden og de ansatte kan bruge de forskellige enheder helt trygt. Sikkerhedsprogrammet vil beskytte enhederne helt automatisk, og kræver ikke den helt store opmærksomhed. Programmet har i flere år ligget i toppen af bedste sikkerhedsprogrammer på verdensplan.

Password protector

Med vores password protector behøver man ikke at huske de mange forskellige koder man bruger i løbet af en arbejdsdag. Password protectoren vil sikre at koderne bliver gemt og krypteret, så ingen udefra kommende kan få fingrene i dem.

Windows Vista, 7, 8, 10
Mac OS X 10.11 eller nyere
Android-enheder 4.0 eller nyere

Websitet bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies. Læs mere her